Friday, November 2, 2018

Promosi omega guard shaklee november untuk kanak kanak

:: SUPLEMEN UNTUK MINDA KANAK KANAK ::

Meh dapatkan minyak ikan untuk anak². Promosi November ni tau.

🐟 Beli 6 percuma 1. Pakat dengan geng office beli untuk anak²
🐟 Beli 2 diskaun 5%. Beli untuk stok sendiri pun boleh

Jommmm! Klik ☎️ www.wasap.my/60132223890

#MinyakIkan #Shakleebyainie





BOLEH DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA PROMOSI MASIH ADA!!!


The Shaklee Difference
Always Safe, Always Works, Always Green

Shaklee by Cikainie
SID: 1256542
Email: farhani_ainie@yahoo.com
FB: AinieNizam
IG: Mamarizqi cutiebags
Call/SMS/Whatsapp: 0132222890


Pil minyak ikan bagus untuk sakit sendi,otak ,kolestrol



:: KENAPA ORANG JEPUN BERISIKO RENDAH SAKIT JANTUNG? ::

Orang Jepun adalah bangsa yang rendah risiko penyakit jantung.

Bila diuji, rupanya mereka memiliki kadar asid lemak omega-3-fatty yang paling tinggi di dunia. Sebab menu utama orang Jepun adalah ikan 🐟

Bangsa lain rata-rata memiliki kadar asid lemak omega-3 yang jauh sangat rendah berbanding Jepun.

Inilah rahsia orang Jepun rendah risiko penyakit jantung, strok, dan darah tinggi.

Susah kita nak makan ikan setiap hari sebanyak orang Jepun. Ikan pulak ikan laut dalam. Mahal wehhh!!!

Dorang makan tuna segar. Kita makan tuna dalam tin iaitu bukan tuna betul pun.

Jadi kita top up la dengan suplemen OmegaGuard Shaklee. Kajian yang Shaklee bentangkan semasa Diabetes Conference di US, pihak syarikat Shaklee dijemput hadir dan mereka bentangkan level darah pengambil OmegaGuard selama berpuluh tahun memiliki kadar asid lemak omega-3-fatty yang tinggi seperti orang Jepun.

Sempena OmegaGuard murah ni, jom WhatsApp Cikgu ainie untuk order

☎️ www.wasap.my/60132223890



BOLEH DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA PROMOSI MASIH ADA!!!


The Shaklee Difference
Always Safe, Always Works, Always Green

Shakleebyainie
SID: 1256542
Email: farhani_ainie@yahoo.com
FB: Ainie Nizam
IG: Mamarizqi cutiebags
Call/SMS/Whatsapp: 0132222890





Wednesday, October 24, 2018

ADA APA DENGAN SET YOUTH VIRAL SHAKLEE

Assalammualaikum..🤗

9 sebab mesti pilih Natural Youth Skincare:

✔Youth Shaklee 100% daripada tumbuhan
✔Youth Shaklee bebas 1500 bahan kimia yang merbahaya pada kulit
✔Youth Shaklee selamat & dibuktikan oleh kajian selama 8 tahun
✔Youth Shaklee menjalankan ujian Age Skin Index untuk kaji keberkesanan produk
✔Youth Shaklee padat dengan nutrisi (nutrient-densed) yang dihasilkan oleh Shaklee yang berpengalaman 103 tahun (sejak 1915) dalam dunia kesihatan
✔Youth Shaklee bertindak pada 3 lapisan penting kulit
✔Youth Shaklee mempunyai bahan aktif (Youth Complex) dan ia terdapat dalam semua rangkaian penjagaan wajah Youth
✔Youth Shaklee menjalankan kajian ke atas manusia & bukan haiwan (cruelty free)
✔Youth Shaklee terbukti melihatkan kesan penggunaan seawal 7 hari!

#YouthOnSale

Whattsapps untuk order 📱 www.wasap.my/60132223890






:: 5 LANGKAH MUDAH UNTUK KULIT 10 TAHUN LEBIH MUDA DARI USIA ::

LANGKAH 1️⃣ SIANG / MALAM

🌹Luminous Gel Oil Cleanser

Tidak ada sabun & pH yang seimbang. Jadi muka u gais akan rasa lembut dan halus jer lepas cuci muka.

Lagi satu yang best dia boleh jadi MAKEUP REMOVER! Boleh buang skali daki, sisa makeup & kotoran kat muka. Tapi untuk makeup yang tak tebal saja ok.

Dalam cleanser YOUTH ni juga ada MUSCADINE GRAPE EXTRACT, bahan premium dalam Vivix. Dia berfungsi untuk melindungi & memperbaiki sel DNA kita & juga menghalang kerosakan kolagen + elastin.

LANGKAH 2️⃣ SIANG / MALAM

🌹 Perfecting Skin Toner

Antara fungsi best toner YOUTH:

✔️Membersihkan kulit dari sel kulit mati.
✔️Membebaskan kulit dari sel sel kusam dan ejen pencemaran dari persekitaran
✔️Mencerahkan kulit dan kelihatan lebih berseri, segar
✔️Menghidrat & membekalkan nutrisi kepada kulit

LANGKAH 3️⃣ - SIANG / MALAM

🌹Activating Serum

Paling POWER antara item dalam YOUTH.

Ada 10x ganda bahan aktif yang akan membantu PERBAHARUI SEL yg kritikal.

Campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex akan menggalak penghasilan KOLAGEN agar kulit kita jadi lebih muda, remaja dan berseri.

LANGKAH 4️⃣ - SIANG

🌹Age Defence Moisturizer SPF50

Boleh jadi pelembap dan melindung kulit dari matahari. 2 in 1.

Pelindung matahari yg berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Jadi moisrurizer ni akan melindung kulit kita dari terkena sunburn terutama yg banyak terdedah dengan cahaya matahari.

Juga boleh melembapkan kulit wajah dan menambah baik tone kulit secara sekata.

LANGKAH 4️⃣ - MALAM

🌹Radiance C+E

Radiance C+E akan membantu mengurangkan tanda penuaan kat muka, termasuk jeragat, kedutan, eyebag dan melicinkan struktur kulit jadi lebih sekata.

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten, vitamin E dan ekstrak sel raspberi membantu menegang, mencerah, mengurangkan garisan halus dan kedutan.

Untuk kesan TERBAIK boleh guna selepas serum.

Hanya perlu guna 2-3 kali seminggu atau setiap hari pada waktu malam mengikut keperluan.

LANGKAH 5️⃣ - MALAM

🌹Advance Renewal Night Cream

Krim malam yang best. Bangun pagi kulit rasa segar dan lembut jer tau

Night cream ni akan menggalak proses pembaharuan sel kulit masa kita tidur malam.

Juga membantu merangsang penghasilan KOLAGEN dan elastin. Sebab tu bila rajin guna night cream ni kulit korang jadi lebih licin, cerah dan muda!

Langkah yang mudah saja kan? Hanya buat 5 langkah ini setiap hari dengan YOUTH pasti kulit korang akan lebih berseri, lebih muda, lebih licin dan lembut!

#Youth #YouthLover #BeyondOrganic



BOLEH DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA PROMOSI MASIH ADA!!!


The Shaklee Difference
Always Safe, Always Works, Always Green

Shaklee by Cikainie
SID: 1256542
Email: farhani_ainie@yahoo.com
FB: Ainie Nizam
IG: Mamarizqi cutiebags
Call/SMS/Whatsapp: 0132222890




PRE KANSER PAYUDARA HILANG DENGAN TRY VIVIX

Assalammualaikum...

Sharing ini hanya sekadar membantu bukan untuk merawat secara keseluruhannya tetap masih refer kepada doktor..

Orang kata belajar daripada pengalaman bukan sekadar ikut buku semata mata..

That's a life journey..It's normal..

Untuk yang ada tanda tanda benjol dan masih diperingkat  AWAL boleh BACA SINI 👇👇👇 




Assalamualaikum, Saya Zamzakidah Binti Abdul Hamid ingin berkongsi 1 pengalaman yang tak pernah terjangka oleh fikiran saya pada suatu ketika dulu dan sebagai seorang wanita, sesiapa pun tidak inginkan apa yang pernah saya alami.

Simptom-simptom Barah Payudara


Pada Julai 2014, ya pada tahun 2014,sudah hampir 3 tahun perkara ini berlalu. Tapi tak pernah saya lupakan dalan lipatan sejarah kehidupan saya apabila saya telah menerima ujian hebat dengan mengalami simptom-simptom pengidap BARAH PAYUDARA. Allahuakhbar ,betapa dunia saya terasa gelap seketika waktu itu.


Bermula dengan lelehan cecair yang berwarna merah kehitaman yang keluar dari ‘nipple’ payudara sebelah kanan adalah permulaan saya menyedari masalah yang saya hadapi. Bukan cecair biasa, tapi berdasarkan dari warna dan bau cecair tersebut confirm DARAH.Pada yang tak boleh bayangkan macam mana rupanya,saya lampirkan sekali untuk anda.Tanpa rasa sakit atau ada bonjolan disekitar payudara, tetiba boleh jadi macam ni. Boleh bayangkan tak perasaan saya masa tu. Memang sangat panik.

Mula dapatkan rawatan di Hospital


Keesokkan hari, saya terus mendapatkan pemeriksaan di hospital yang berhampiran untuk mengenalpasti masalah yang saya hadapi walaupun ada perasaan takut jugak sebenarnya. Hasil daripada pemeriksan dan imbasan ULTRASOUND & MAMMOGRAFI yang dijalankan oleh doktor pakar, terdapat 2 ketul ketumbuhan dikesan berada di ‘LOWER & UPPER OUTER QUADRANT' di sebelah kanan payudara saya. Doktor terus menetapkan 1 lagi tarikh untuk saya menjalankan ujian BIOPSI untuk mengambil sampel sebahagian tisu untuk mengenalpasti jenis ketulan tersebut. Dan hasil ujian itu, ketulan ketumbuhan pada payudara saya adalah SEL BUKAN DARI KUMPULAN KANSER. Alhamdulillah, tetapi doktor tetap mencadangkan kepada saya untuk menjalankan pembedahan untuk membuang 2 ketul ketumbuhan itu supaya ianya tidak menjadi potensi untuk terjadinya kanser payudara.

Ikhtiar dengan VIVIX dan ketumbuhan hilang


Atas pandangan dan nasihat sahabat merangkap upline saya, VIVIX adalah satu-satunya alternatif dan usaha saya untuk mengurangkan risiko menghadapi sebarang kemungkinan sebelum hari pembedahan. Dan setelah hampir 3 minggu konsisten mengamalkan Vivix, hari yang mendebarkan telah tiba. 21 Ogos 2014,sebelum ke dewan bedah saya di bawa sekali lagi untuk membuat pemeriksaan imbasan Ultrasound.


Allahuakhbar !!! Ketumbuhan yang 2 ketul tu dah tinggal 1..puas doktor mencari mana hilangnya yang seketul lagi.Confirm tak ada!!! Dan yang tinggal 1 sahaja itu pun saiz nya dah kecil dari saiz asal haritu. (tak tau nak react macam mana..tapi nangis jugak la, sebab Allah permudahkan semuanya untuk saya). Jadi, pembedahan tetap di jalankan juga untuk membuang 1 sahaja ketumbuhan yang masih tinggal. Nasib baik la kan, kalau tak mesti kena tebuk 2 tempat. Alhamdulillah, saya selamat menjalani pembedahan yang tak sampai 1 jam pun operasinya .


Inilah Shaklee Story saya untuk tatapan semua. Untuk yang masih ragu-ragu dengan Vivix Si Tonik Ajaib, ini adalah kisah benar saya bersama Vivix. Bagaimana Vivik membantu saya menghadapi saat-saat kemurungan saya untuk seketika. Dan Vivix juga lah yang membuat saya kembali tersenyum gembira. Untuk membantu meningkatkan kesihatan kita secara menyeluruh, Vivix adalah pilihan yang terbaik.

Terima Kasih Vivix Terima Kasih Shaklee.



BOLEH DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA PROMOSI MASIH ADA!!!


The Shaklee Difference
Always Safe, Always Works, Always Green

Shaklee by Cikainie
SID: 1256542
Email: farhani_ainie@yahoo.com
FB: Ainie Nizam
IG: Mamarizqi cutiebags
Call/SMS/Whatsapp: 0132222890
 
Full edit blog Jiakreatifelt,Copyright© All Rights Reserved mamarizqishops/